Mindfulness training

Inspiratiekaart Mindfulness - AandachtigheidInspiratiekaart Mindfulness - Tijd

Hoeveel effectiever zou jij zijn als het je lukte om tijdens je werk te focussen op wat echt belangrijk is? Als je je niet zou laten afleiden door wat er ondertussen allemaal in je hoofd, in je lijf en om je heen gebeurt?

Mindfulnesstraining is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk te leren omgaan. Het opent de weg naar meer focus en creativiteit in het werk. Het leert je bewust keuzes te maken in plaats van te handelen op de automatische piloot. Het helpt je je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen, afstand te nemen van piekergedachten, meer te ontspannen en dus effectiever te zijn. Steeds meer leidinggevenden oefenen met mindfulness en ervaren dat ze daarmee hun intuïtie vergroten. Ze merken dat ze hierdoor meer impact kunnen hebben.

 Mensen die meer mindful zijn, zijn zelfbewuster en vitaler. Het opent de weg naar meer focus en creativiteit in het werk.

Mindfulness is  geen trucje dat je eventjes in een uurtje kunt leren. Het is een vaardigheid, een houding die je in veel gevallen in een aantal weken goed onder de knie kunt krijgen. Om de oefeningen kracht bij te zetten heb ik zelf inspiratiekaarten ontworpen, die je op elk moment van de dag erbij kunt pakken. Op de kaarten staan quotes die jou helpen jezelf bewust te maken van waar Mindfulness over gaat en hoe je het in je dagelijks leven kunt gebruiken. De kaarten worden ook ingezet bij trainingen, opleidingen, evenementen en coaching trajecten.

Mindfulness9