Over HartforTalent

Als (interim) HR Business Partner ondersteun ik organisaties bij een optimale inzet van talent. Mijn specialismen zijn talentmanagement, performance management en personal coaching gericht op talentontwikkeling en effectief leiderschap. Ik weet individuele professionals bewust vanuit hun kracht te laten werken, zodat zij de gewenste sprongen in hun ontwikkeling maken en ben specialist in het vormen van complementaire succesvolle teams.

“Mijn kracht is anderen te helpen tot nieuwe inzichten te komen”

Mijn werkgebied speelt zich af in de arena van de zakelijke dienstverlening die vol continue bezig is een bedrijfscultuur te creëren waarin talenten zich kunnen ontwikkelen én waarin competenties van professionals aansluiten bij de kernwaarden van de organisatie.

060-001

Interesse

Mijn interesse gaat uit naar de volgende management-modellen, methodieken en theorieën:
“Talent is goed, ambitie is beter” (Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis, hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit); De zeven eigenschappen van effectief leiderschap” (Stephen R. Covey), Situationeel Leiderschap (Hersey en Blanchard); Verborgen kwaliteiten zichtbaar maken (Kernkwadrant van Ofman), Belbins Teamrollen, Kerncompetenties en drijfveren zichtbaar maken (Odin Development Compass).

Daarnaast hecht ik veel waarde aan de Rationeel-Emotieve Therapie (Albert Ellis) vanuit de cognitieve gedragstherapie met het doel belemmerende overtuigingen aan te pakken. Het idee in de cognitieve gedragstherapie is dat irrationele gedachten tot ineffectief gedrag leiden en dat inzicht in de cognities en het veranderen ervan tot effectief gedrag leidt.

Talent development 

Naast mijn werk als HR Business Partner ben ik eigenaar van de webwinkel Inspiratiewenskaart.nl. Ik ontwerp unieke kaarten en relatiegeschenken op maat. Daarnaast ontwerp ik inspiratiekaarten over thema’s als Mindfulness, Talentontwikkeling, Coaching en Business spiritualiteit die door mijn klanten ingezet worden bij trainingen, opleidingen, evenementen en coaching trajecten. Mijn opdrachtgevers zijn loopbaanadviseurs, trainers, coaches, hr managers, overheidsinstanties, scholen en evenementenbureaus. Mijn persoonlijke ervaringen als leidinggevende en zoektocht naar mijn talenten en ambities hebben mij geïnspireerd tot het ontwerpen van Talentontwikkeling-inspiratiekaarten die ik gebruik als tool voor mijn werk als HR Business Partner.

Meer weten over mij? Lees mijn LinkedIn profiel of neem contact met me op.